جدیدترین توییت یاشار سلطانی

اقتصاد آنلاین؛ جدیدترین توییت یاشار سلطانی را منتشر کرد.

یاشار سلطانی نوشت: 4 طبقه اسکلت غیرقانونی ظرف 24 ساعت برچیده شد.
 
شهردار منطقه مدعی است تخلف را ندیده.
 
جدیدترین توییت یاشار سلطانی

بهرام رادان و محسن کیایی در «چهار راه استانبول»

وب سایت آی سینما: بعد از فروریختن ساختمان پلاسکو در زمستان سال گذشته، مصطفی کیایی کارگردان فیلم «بارکد» از ساخت فیلمی درباره این اتفاق تلخ خبر داد. او که پیش‌تر اعلام کرده بود، نام این فیلم سینمایی «پلاسکو» خواهد بود، با تغییر نام آن به «چهار راه استانبول» پیش تولید آن را آغاز کرد. تاکنون حضور بهرام رادان و محسن کیایی به عنوان بازیگر در این فیلم سینمایی قطعی شده است.
 
بهرام رادان و محسن کیایی در «چهارراه استانبول»

مصطفی کیایی که تاکنون فیلم‌های «بعد از ظهر سگی سگی»، «ضد گلوله»، «خط ویژه»، «عصر یخبندان» و «بارکد» را جلوی دوربین برده است، قصد دارد ششمین فیلم خود را با موضوع اتفاقات ساختمان پلاسکو بسازد.

مصطفی کیایی که از اواخر سال گذشته نگارش فیلمنامه‌ای با نام «پلاسکو» را شروع کرده بود، با تغییر نام آن، پیش تولید این فیلم را‌ آغاز کرده است. تاکنون حضور بهرام رادان و محسن کیایی در فیلم «چهارراه استانبول» قطعی شده است و در روزهای آینده قرار است بازیگران جدیدی به این پروژه اضافه شوند.

پیش از این فیلم‌های مصطفی کیایی از جمله «خط ویژه»، «عصر یخبندان» و «بارکد» توانسته بودند با استقبال مخاطبان روبرو شوند. «چهاراه استانبول» به احتمال زیاد در جشنواره فیلم فجر امسال به نمایش درخواهد آمد و کیایی پس از یک سال غیبت، امسال با «چهارراه استانبول» به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر خواهد آمد.

تابش: همه وزرای پیشنهادی رای اعتماد می‌گیرند

خبرگزاری ایرنا: نایب رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی پیش بینی کرد: تمامی وزیران پیشنهادی از مجلس رای اعتماد می گیرند.

محمدرضا تابش اظهارکرد: از نظر من تمامی وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم رای می گیرند، زیرا برای رای نیاوردن یک وزیر پیشنهادی باید دو فراکسیون نظر منفی نسبت به وی داشته باشند ولی ما تاکنون چنین موضوعی را شاهد نبودیم.
 
وی با تاکید بر این که تمامی جلسات فراکسیون ها در جهت هم افزایی بوده است، افزود: این جلسات ابهامات را رفع می کند اما به رغم پیشنهاد برگزاری جلسات مشترک میان سه فراکسیون مجلس تاکنون جلساتی نداشته ایم.
 
نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که رویکرد فراکسیون های مختلف مجلس نسبت به وزیران پیشنهادی مثبت است، یادآور شد: البته هر فراکسیون نسبت به توانمندی سه نفر از افراد معرفی شده ابهاماتی دارد که بخشی از این ابهامات رفع شده و رفع ابهامات باقیمانده نیز مستلزم برگزاری جلسات و ارائه تضمین هایی است که در روزهای آینده انجام می شود.
 
تابش خاطرنشان کرد: اکثر وزیران خوش سابقه هستند که در حوزه خود تخصص لازم را دارند.
وی برنامه و دفاع های رییس جمهوری از وزیران پیشنهادی دولت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دکتر روحانی روز گذشته به خوبی از وزیران پیشنهادی دفاع کرد و توانست فضا را برای نمایندگان ترسیم کند، وی دوباره بر شعارهای انتخاباتی تاکید کرد.
 
 جلسات بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم روز گذشته سه شنبه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد و تاکنون نمایندگان مجلس شورای اسلامی صلاحیت وزیران پیشنهادی، آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی و امور خارجه را بررسی کرده اند، بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در مجلس ادامه دارد.

بررسی وزرای پیشنهادی بدون جناحی بازی

دکتر محسن اسلامی در جام جم نوشت: بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در‌حالی از دیروز در مجلس شورای اسلامی آغاز شد که نمایندگان باید با توجه به شرایط داخلی و خارجی، برخی مسائل را در نظر داشته باشند.

در همین زمینه، تحول اقتصادی باید از جمله اولویت‌های دولت دوازدهم باشد و مسائل معیشتی، بیکاری و تورم از اولویت‌های جدی برخوردار است. این نکته بسیار مهمی است که وزیر یا وزرایی که مجموعه فعالیت‌های اقتصادی دولت را عهده‌دار می‌شوند با هدف‌گذاری دقیق به سمت ارتقا و تعالی اقتصادی پیش بروند. اولین‌ اولویت نمایندگان مجلس باید این باشد که برنامه اقتصادی دولت دوازدهم و عناصری که می‌خواهند این کار را دنبال کنند متناسب با مشکلات کشور و برنامه‌های پیش رو باشد.

موضوع سیاست خارجی از اهمیت دوم برخوردار است و وزرایی که قرار است در بخش‌های سیاسی، دفاعی و امنیتی فعال شوند باید بابرنامه باشند. در همین زمینه مسائلی که درباره تحریم‌های آمریکا مطرح شده است و نگاه‌هایی که در منطقه درباره فشار بر ایران وجود دارد، باید مورد توجه نمایندگان قرار گیرد.
مقوله فرهنگ هم از اولویت برخوردار است. تعلیم و تعلم، ‌تربیت، آموزش و پرورش و حوزه آموزش عالی و فرهنگ و ارشاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است. نمایندگان در این حوزه‌ها نباید غفلت کنند. برنامه 2030 که از ناحیه یونسکو مطرح شده و پس از مخالفت قاطع رهبر معظم انقلاب کنار گذاشته شد، همچنین مساله فرهنگ عمومی و فرهنگ جامعه و اتفاقاتی که در حوزه کلان فرهنگی در ایران اتفاق می‌افتد باید به عنوان یک شاخص در تعیین کابینه از سوی نمایندگان تلقی شود.
 
توجه به این اولویت بندی و دقت نمایندگان در انتخاب وزرا می‌تواند باعث ایجاد یک تحول در راستای کارایی دولت دوازدهم شود. نکته‌ای که در این میان باید به آن اشاره کرد این است که بهتر بود دولت از جوانان بیشتر استفاده می‌کرد. جامعه کشور جوان است اما در هیات پیشنهادی وزرا کمتر به این مقوله توجه شده است و این یک نقطه ضعف محسوب می‌شود.
 
نمایندگان به این نکته توجه داشته باشند که می‌توان دولت چابک‌تری را بر سر کار آورد. جا دارد که نمایندگان مجلس در زمان بحث و بررسی پیرامون وزرای پیشنهادی به این موضوع توجه دهند که اگر امکان جابه‌جایی در این سطح وجود دارد این اقدام صورت گیرد.

نمایندگان مجلس باید بدون هیچ ملاحظه سیاسی و جناحی درباره کابینه تصمیم بگیرند. پس باید با دقت بیشتری برنامه وزرا را بررسی کنند.

فردی که به‌عنوان وزیر روی کار می‌آید باید توانمند باشد. طبعا توجه به شاخص‌هایی مثل تعهد، تخصص، انقلابی بودن،‌ تجربه، دارا بودن برنامه و وجود نگاه تحول‌خواهانه برای انتخاب وزیر باید مورد تاکید نمایندگان مجلس قرار گیرد.جامعه ما یک جامعه پرسشگر و معتقد است و بعد از گذشت چهارسال حتما این پرسشگری از سوی جامعه اتفاق خواهد افتاد که آیا این وزرا توانستند موفقیتی را کسب و تحولی ایجاد کنند.

بنابراین با توجه به این‌که هیات دولت با رای اعتماد نمایندگان کار خود را شروع خواهد کرد و در ادامه این مسیر چهارساله کابینه کمتر دچار تغییر و تحول خواهد شد طبیعی است که نمایندگان باید در این مقطع از بحث و بررسی پیرامون وزرای پیشنهادی بیشتر وقت بگذارند و تامل بیشتری بکنند تا انتخاب شایسته‌ای صورت گیرد.

تلاش عربستان برای استیلای کامل بر بازار نفت

دیپلماسی ایرانی: عربستان اعلام کرده است که صادرات نفت خود را از ماه آینده به خاور دور حدود 10 درصد کاهش خواهد داد، این رقم بالاتر از آن چیزی است که در اوپک تعهد آن را داده بود.
عربستان سعودی همچنان برای حمایت از کاهش صادرات و حمایت از بازار نفت تلاش می کند. این حرف را از خودم نمی زنم، اولی هانسن، رئیس استراتژی کالا در بانک ساکسو گفته که روزنامه «وال استریت ژورنال» امریکا آن را منتشر کرده است.

عربستان بزرگترین صادرکننده نفت در جهان است، و می تواند تولید خود را آن قدر افزایش دهد که قیمت نفت به نصف قیمت فعلی اش برسد، و همچنین می تواند صادرات خود را کاهش دهد تا قیمت نفت افزایش یابد. عربستان مهمترین کشور در «اوپک» است، پیش از این اعلام کرده بود که صادرات نفت خود را از ماه آینده به خاور دور حدود 10 درصد کاهش خواهد داد، این رقم بالاتر از آن چیزی است که در اوپک تعهد آن را داده بود.

اوپک و 10 کشور تولیدکننده نفت غیرعضو در آن از جمله روسیه بعد از آن که در اکتبر 2016 تولید نفت به پایین ترین سطح خود رسید، توافق کردند که تولید نفت را از 1.8 میلیون بشکه مازاد سهم خود افزایش ندهند. اما مشکلی که اوپک دارد این است که ابزاری در اختیار ندارد تا بفهمد کشورها تا چه اندازه به توافق پایبند بوده اند، در حالی که روشن است برخی کشورها علنا توافق را زیر پا می گذارند.

نگاه عربستان برای آینده بعد از نفت خوب است و امکان دارد که موفق شود، در این رابطه بازار جهانی نفت در مشت تولید کننده عربستانی باقی خواهد ماند، برای همین عربستان به تنهایی می تواند بر تولید و قیمت ها حاکم باشد، این چیزی است که عربستان به دنبال آن است تا بتواند قدرت خود را بر کشورهای تولید کننده برای حمایت از قیمت نفت در برابر سقوط حفظ کند.

در جایی خواندم که عربستان تصمیم گرفته است که به شرکت های مهندسی خارجی اجازه دهد که در عربستان شرکت های خدمات مهندسی بدون نیاز به داشتن شریک محلی داشته باشند، چنین تصمیمی را حکیمانه و مفید می بینم.

در این جا می خواهم قبل از آن که متهم شوم به روشنی بگویم که هیچ رابطه ای با دولت عربستان چه امروز چه در گذشته نداشته ام. ملک سلمان را از دهه ها قبل می شناسم و به او خیلی احترام می گذارم اما بسیاری از وزرای عربستانی را نمی شناسم.

حرفم را با قطر تمام می کنم. من از قبل از قطع شدن روابط با این کشور خواستار اجابت برخی مطالبات برادران عرب توسط این کشور بوده ام، همچنین خواستار مذاکرات برای برآورده شدن مطالبات دیگر با حفظ وحدت عربی در کشورهای عربی حوزه خلیج ]فارس[ شده ام. آن چه اکنون شاهدیم این است که قطر سرش را زیر برف کرده و توجهی به قطعی روابط با مصر و عربستان سعودی و امارات متحده عربی و بحرین نمی کند. قطر کوچکترین کشور عربی از لحاظ جمعیت است و مواضعش غیرمنقطی و غیرمفید است.

قطر در دو ماه گذشته چه کرد؟ مواد غذایی عربستان و امارات بازارهای قطر را پر کرده بودند، و الآن جای آنها را کالاهای وارداتی از ترکیه و ایران گرفته اند. در جایی خواندم که یک تاجر قطری الآن چهار هزار گاو وارد کرده است تا بتواند شیر مصرفی داخلی کشور را تامین کند.

قطر توانسته از تولید گاز، مردم کم جمعیت خود را سعادتمند کند، این کشور در حدود 2.7 میلیون نفر جمعیت دارد در حالی که تعداد شهروندان قطری بیشتر از 10 درصد این جمعیت نیست. قطر ناوهای نظامی ایتالیایی به ارزش 6 میلیارد دلار و جنگنده های اف – 15 امریکایی به ارزش 12 میلیارد دلار خریداری کرده است. این اسراف است، مگر قرار است چه کسی به قطر حمله کند؟ کشورهایی که با آن قطع رابطه کرده اند اعلام کرده اند که دنبال تغییر نظام نیستند.
بعد در جایی خواندم که تیم فوتبال پاریس سن ژرمن که در مالکیت قطر است، بازیکن فوتبال، نیمار را به مبلغ 262 میلیون دلار خریده است، رقمی تخیلی، و شاید قابل توجه در دنیای فوتبال جهانی. البته قطر میزبان جام جهانی در سال 2022 است، و امیدوارم که در این میزبانی موفق شود، اما نمی دانم چگونه قرار است تماشاچی های جهان را به کشور خود بیاورد و آنها را می خواهد کجا اسکان دهد؟
 
سال هاست که قطر فعالیت هایی را در زمینه ساخت ورزشگاه فوتبال آغاز کرده، و شکایت هایی نیز از وضعیت کارگران مطرح شده است، اما قرار است این ورزشگاه های خالی بعد از پایان جام جهانی به چه کار آیند، در حالی که تعداد صندلی هایی که برای این میزبانی ساخته شده بیشتر از تعداد شهروندان قطری است؟

از این بدتر اخیرا خواندم که قطر هیچ تلاش نمی کند که روابط خود را با کشورهایی که با آن قطع رابطه کرده اند، بهبود ببخشد در حالی که تصمیم دارد از این کشورها نزد مجامع بین المللی شکایت کند، گویی این راهی است که برای خروج از این بحران انتخاب کرده است.

در حالی که هیچ راهی برای قطر جز صلحی فراگیر و کامل با برادران عربش وجود ندارد.